Vuosi vaihtui ja alkoi kunnon kohotus!

Loppiaisena oli WUOKS:n agiepikset. Hetken mielijohteesta punnitsin koirat aamulla ennen hallille lähtöä ja tulos oli: Pipsa oli edelleen laihtunut - nyt paino oli 18.1. Mutta Hermanni painaa lähes kilon! enemmän kuin kesällä - kuka sen on lihottanut???? ( ja oma painokin oli kilon verran enemmän kuin syksyllä) . Joten H on nyt dieettiruoalla minun kanssa : ) ja Pii saa syödä .

Epiksissä Parikan Anu kisasi Piin kanssa ykkösten radan. Pii oli selvästi hämmentynyt ja jäi kesken puomi katsomaan, missä minä olen. Muuten Pii kulkee Anun kanssa todella nätisti; rimat kestävät ylhäällä ja Pii on ihan hiljaa.

2-3 radalla H:lle hylky - käänsin liian jyrkästi puomin lopussa ja H meni uudelleen puomille. Muutenkin rata oli tosi haastava. Kokeilin rataa myös Piin kanssa, mutta eihän siitä mitään tullut. Pii komensi minua minkä ehti ja teki "omaa rataa".

Agiharkat sujuvat kuitenkin hyvin, kun teen riittävän lyhyissä pätkissä ja muistan kehua P:tä onnistumisesta. Ja vuoden ensimmäiset tokoharkatkin meni yllättävän hyvin.

Hermanni ja Tommi Jouluna 2011

Pii ja Teemu

Tammikuu 2012: Pipsa ja potkukelkka!

Mitä mainioin menopeli! Kun pururadalle eikä metsäpoluille enää oikein pääse lumen takia, hankin kelkan. Vanha puukelkka tuntui kömpelöltä, mutta tämä 2000-luvun versio potkukelkasta on ihana!

Vielä totutellaan ja Pii ravaa vieressä, mutta tarkoitus on kokeilla myös vetämistä.....

.