1246775958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pipsa alias Shepmate´s Awesome onnittelee sisaruksiaan Ketkua, Introa, Simoa ja Ansaa vuoden iän saavuttamisesta!

Aika on kulunut kuin siivillä. Heräsin vuosi sitten lauantaiaamuna Hansun ihanaan tekstiviestiin juuri syntyneistä pennuista. Ja nyt nuo pennut ovat jo murkkuikäisiä Hymy.

Kesälomani alkoi viikko sitten noilla Varkauden kisoilla. Tiistaina kävin koirien kanssa Varpasaaressa kuuntelemassa BigBand -musaa. Ihmisiä oli runsaasti liikkeellä ja musiikki mukavaa. Pipsa käyttäytyi taas tosi hienosti: musiikkia kuunteli vähän aikaa pää kallellaan, mutta totesi sen kai "vaarattomaksi". Ja ihmisvilinässä molemmat koirat kulkivat hyvin. Itse menin vielä illalla BB-teltaan kuuntelemaan ja jammailemaan Riku Niemen orkesterin tahdissa. Hieno ilta!

Keskiviikkona olimme agiseuramme tottelevaisuuskoulutuksessa; ihan perusjuttuja tällä kertaa. P jaksaa yhä paremmin keskittyä tekemään minun kanssa ja muut koirat eivät enää vie sen huomiota niin usein kuin aiemmin. Koulutuksen jälkeen suuntasin vielä kävelykadulle keskustaan, koska tiesin siellä olevan normaalia enemmän ihmisiä BB-viikosta johtuen. Kävelin P kanssa pari kertaa kadun päästä päähän; olihan P aluksi hieman ihmeissään väkimäärästä ja ruoantuoksusta, jota tuli eri ruokateltoista, mutta kaikenkaikkiaan Pipsa käyttäytyi tosi upeasti!

Torstain olin töissä ja voi että P osasi esittää murjottavaa koiraa,kun tajusi minun olevan lähdössä: " kelvoton emäntä - lähtee kesken loman töihin!"

1246777864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No onneksi se oli vain yksi päivä.