Ensimmmäinen viikko alkaa olla takana. Pipsa on sopeutunut todella hyvin perheeseemme ja perhekin on sopeutunut Pipsaan :) . Ihana pentu; reipas, oppivainen, osaa rentoutua = nukkuu hyvin, siis nimensä mukaiselta vaikuttaa (Awesome)!
Alkuviikon totuttelimme toisiimme; olen "hoitovapaalla" (kiitos työnantajalleni!). Hermanni oli hieman ihmeissään tulokkaasta, mutta keskiviikosta lähtien hyväksynyt Pipsan joukkoihin ja jonkinlaiset leikitkin alkavat sujumaan. 15-vuotiaat kaksoispoikani ovat ilmeisen ihastuneet Pipsaan.

Viikon aikana olemme harjoitelleet luoksetuloa nimeä käyttämällä; se sujuu hyvin. Pantaan totuttelu ja hihnassa liikkuminen oli otettava harjoitteluun jo nyt, jotta pystyn ulkoiluttamaan Hermannin läheisessä metsässä. Pipsa yllätti tässäkin asiassa positiivisesti; panta ei kiusaa sitä ollenkaan ja kadun mitan, n. 30 m, läheiseen metsään kävellään hihnassa oikein mallikkaasti. Metsässä saakin sitten vähän aikaa juosta irrallaan.

Yötkin ovat menneet hyvin. Pipsa nukkuu omalla paikallaan sänkyni vieressä tai sängyn alla, heräilee pari kertaa yössä, mutta rauhoittuu uudelleen nukkumaan, kun silittelee sitä hieman. Aamuherätys on noin kuudelta, jolloin onkin sitten kiire ulos pissalle ja syömään. :)

1863022.jpg1863034.jpg