Tammikuu on kulunut tosi nopeasti! Touhua on riittänyt niin töissä kuin harrastustenkin parissa.

Soittopuolella harjoitukset painottuvat uuden huhtikuussa nauhoitettavan levyn kappaleiden harjoittelemiseen sekä vanhojen tanssi-keikkaan ensi kuussa. Siinä siis menee maanantai-illat.

Tiistasin jatkuu Pipsan toko-treenit Tokoteamin koulutuksissa - eli testataan onnistuuko muiden koirien parissa se mitä kotona osataan. Ja tietenkin tavataan niin ihmis- kuin koirakavereita Nauru.

Keskiviikkoisin on tanssitreenit - 1,5 tuntia harjoituksia ja sen päälle koirien kanssa lenkki 2-4 km. ( jokailtainen juttu) No tuleepahan liikuttua Hymy!

Torstaisin olisi Hermannin agiharkat, mutta ne ovat vielä toistaiseksi jääneet väliin. Hermanni nimittäin kastroitiin 9.1. ja toipuu operaatiosta. Hermannin leikkauksen takia Pipsa vietti viikon Hansun luona.

Pipsalla taisi olla rankka, mutta hauska viikko (tapasi mm. kaikki veljensä). Viikko sitten perjantaina hain Pipsan kotiin ja neiti nukkui varmaan 12 tuntia yhtäsoittoa -lauantaiaamuna piti puoli kahdeksan aikaan kysyä, haluaako Piiperoinen ulos!

Tänään kävimme sitten agihallissa koikkeri Fredin kanssa harjoittelemassa. Pieni tauko harkoissa oli tehnyt hyvää - Pipsa ei arastellut ollenkaan keinulauta- pöytä- systeemiä, vaan kulki "puomia" molempiin suuntiin lähes itsenäisesti. Eikä pöytäkään pelottanutHymy

Harkkojen jälkeen pennut saivat vielä peuhata ulkona lumessa; tosi nopeita koiria molemmat ja mukavaa oli. Nyt Piiperoinen nukkuu olkkarissa jalat tyynyllä ja muu kroppa lattialla.

Pari iltaa sitten lämmiteltiin takkatulen loisteessa....