Kiva olla kesälomalla  - ja sääkin mitä parhain!

Eilen illalla suuntasimme naapurikaupunkiin (LPR) möllitokoon; lämpöä ilmassa 26 astetta! Aurinkoinen ruohokenttä, paljon koiria, mukava tunnelma.

Ilmoitin P:n taas mölliluokkaan, joka toteutettiin hieman erilaisilla säännöllä kuin ensimmäinen möllitoko, johon osallistuimme. Nyt palkkaus oli sallittu ennen liikkeen alkamista ja sitten vasta liikkeen loputtua - näin kaikissa luokissa. Joten odotukseni tuloksesta ei ollut suuren suuret - käytän edelleen liikaa palkkausta seuraamisessa, luoksetulossa ja maahanmenossa.

Mutta tässä Pipsan tulos:

Luoksepäästävyys: 10

Paikkamakuu: 10 (aika 1 min)

Seuraaminen kytkettynä: 8 ( se makupala puuttui!)

Liikkeestä maahanmeno: 7 ( erittäin vahva käsiapu)

Luoksetulo: 7 - tuli tosi upeasti eteen, mutta sivulle siirtyminen ilman palkkausta ei onnistunutkaan kunnolla - jäi vinoon.

Hyppy: 10

Kokonaisvaikutus: 8

Yhteensä: 119/140, sijoitus 2. /7

Seuraamisessa Pipsa oli mielestäni "laiska", tuntui että lämmin sääkin vaikutti, tai sitten en vaan osannut oikein nostaa virettä ennen koetta koska pelkäsin väsyttäväni P:n ennen vuoroamme. Mutta koe oli tosi hyvä. Sain taas mainioita neuvoja tuomarilta: miten kokeessa tulee toimia, miten opettaa koiraa lisää, mikä on sallittua virallisissa kisoissa. Kyllä nämä möllitokot ovat "kisaamattomalle" tosi hyviä!

Ja sitten vielä kiva juttu - tapasin Siirin ja auspai Riesun (Merjan kasvatteja) . Riesu on todella ihananoloinen aussie - ja kaunis. Pipsa ja Riesu tulivat hyvin keskenään toimeen ja sain jutella kaikessa rauhassa Siirin kanssa. Agirodussa nähdään ensi viikonloppuna!