Vuosi alkoi  mukavasti. Pipsa ei reagoinut ilotulitukseen mitenkään, mutta varmuuden vuoksi koirat oli sisällä pahimman räiskeen aikana - minä en. Soittokeikka Valtiohotellin parvekkeella oli puolilta öin ja siellä oli mielettömän kylmä. Tuuli "jäähdytti" niin huilun kuin soittajankin, mutta kaupungin ilotulitus näkyi hyvin!

Perjantaina ehdin käväistä Pipsan kanssa hallilla: 15 min harkat; putkea, siivekkeen kiertämistä ja kohotettua keinulautaa. Pipsa aristelee hieman kun lauta on irti maasta, mutta onneksi ahneus voittaa pelon.  Viikonloppuna käväisimme taas Karhulassa -lenkkeilyä koirien kanssa ja lauantaina Kouvolassa tanssimassa.

Tänään oli seuramme Loppiaiskisat ja tuomariksi olimme saaneet ihan virallisen agituomarin Hannikaisen Elinan naapuriseurasta. Piiperoinen oli mukana seuraneitinä ja pääsi leikkimään nelikuisen bortsun kanssa. Hauskaa näytti olevan !

Kisasin Hermannin kanssa 2-3 lk radan, mölleillä ja 1 lk oli omat radat. Minikoiria ei ollut kuin kolme, mutta kaikki kolmosluokkalaisia. Jo lähdössä tunsin, ettei oma liikkuminen ole kunnossa, piti improvisoida, kun en "ehtinyt" koiran mukaan. Hermannin vauhti senkun kasvaa turkin vähetessä (Pipsan ansioista). Mutta puomin ja A:n kontaktit onnistuivat ja lopputulos oli kuitenkin puhdas rata nopeimmalla ajalla!!JES! Toivottavasti tämä meno jatkuu ja oma liikkuminen paraneen, niin ei tullut hankittua kilpailulisenssiä turhaan. Pipsa harjoitteli ykköspalkinnon hakemista Hermannin levätessä autossa ( näin aloitti Hermannikin- kävi Sasta puolesta noutamassa palkinnot )