Pakkasta -22, aurinko paistaa! Cool

Suunnittelemani kauppareissu muuttuikin lenkiksi Pipsan kanssa. ( en raaskinut käynnistää autoa tuossa pakkasessa, kun mitään niin vältämätöntä ei tarvinnut lähteä ostamaan).

Hermanni jätettiin kotiin takan ääreen lämmittelemään, joten Piiperoinen pääsi ”yksityis”lenkille. Kävelimme pari kilometriä metsäpolkuja myöten Saimaan rantaan.  Todella ihan aamu; aurinko nousi juuri, eikä ketään muuta (hullua Nauru) liikkeellä. Joten päätin kiertää Pipsan kanssa Lammassaaren. Ihana kaupunkimme huolehtii, että saaren pääsee kiertämään jäätä pitkin myös kävellen. Hiihtäjille on jäälle ajettu omat urat ja kävelijöille oma. Koska olimme aivan kahden, Pipsa sai juosta koko lenkin vapaana. Latujentekijä tuli pari kertaa moottorikelkalla vastaan, jolloin pääsin harjoittelemaan P:n kanssa luoksetuloa ja paikallaanoloa.  Homma toimi Hienosti!!! Matkaa saaren ympäri tuli noin 4 km, joten lenkillemme tuli kaikkiaan matkaa noin 8 km.


Kirpakka pakkanen, mutta kumpaakaan ei paleltanut. Kännykässä riitti onneksi akkua sen verran, että sain otettua muutaman kuvan aamulenkiltä, niin ja se toimi pakkasesta huolimatta, vaikka nakit jäätyivät taskuuni!

 

Ai niin, Piiperoinen painaa nyt 18,6 kg (laihdutuskuurin jälkeen). Joku idiootti ei huomannut, että kasvu alkoi pysähtyä ja ruokamäärää sekä kertoja olisi pitänyt vähentää. No nyt Pipsa näyttää ja tuntuu hyvältä. Säkä on varmaan hieman yli 50 cm ?