Kesälomani alkoi perjantainan 1.7. BB-viikon avajaisilla. Sitten lauantaina sekä sunnuntaina suuntasinkin Pipsan kanssa Parikkalaan Päivi Männistön koulutukseen. Päivä oli kuuma, varjossakin yli 28 astetta. Mutta agiradalla lämpö ei kiusannut Piitä; Päivi sanoikin, että se tekee töitä täysillä itseään säästelemättä. Siksi myös treenimäärä/aika piti rajoittaa, ettei Pii vedä itseään aivan loppuun. Päivi löysi paljon korjattaavaa minun ohjauksessa - käskyjen sekä keho-ohjauksen ajoitus on todella myöhässä ( ei mitään uutta minulle ). Kun Pii ei tiedä, mihin seuraavaksi, se alkaa komentamaan minua. Koulutuksesta jäi paljon mietittävää.....

Sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-illat vietin BB-teltassa!  Sunnuntain paras esiintyjä oli Juha Tapio. Maanantaina nautittiin Rajattoman ihanasta esityksestä ja tiistain swing-illassa sain jopa tanssia !

Keskiviikkona olikin sitten seurammme järjestämät epäviralliset agikisat. Pii yllätti: 1 -lk radalla tippui yksi rima ja puomin alastulokontaktilta tuli virhe, mutta tulos oli -5,31 ja sijoitus 1. !!   2-3 lk:n radalla ei sitten tulosta saatu: oltiin "eri planeetoilla" Piin kanssa. Sen sijaan Hermanni teki puhtaan radan ollen 2. Rata oli Open Class-tasoituskilpailurata. Kun nyt Agirodun jälkeen katsoin Hermannin tulosta, niin olisimme sijoittuneet sillä 8.ksi miniluokassa. Hermannin aika oli 41.14 ja kolmosten ihanneaika oli 53 eli tulos  -11.86

Perjantai-iltana 8.7. alkoi sitten Agirotutapahtuma LPR:ssa. Olin ilmoittanut Pipsan ykkösten hyppyradalle avajaisiltaan. Lämmin sää jatkui edelleen ja Pii vaikutti väsyneeltä. Mutta se oli vain hämäystä - kun menimme radalle, väsymys oli tipotiessään! Rimoja kolisteltiin 2-3 alas ja kepeiltä tuli kielto. Ja sitten kun P viimein irtosi, niin se irtosi väärälle esteelle.....eli HYL ja kokemusta.

kuvat Tanja Malmberg     http://tanjam.kuvat.fi/kuvat/8.-10.7.2011+Agirotu/

Hermannin kanssa kisasin lauantaina Finnish Open  SM-karsintaradan ja kansainvälisen radan. Karsintaradan alussa tein aivan alkeellisen virheen; kahden hypyn välistä veto epäonnistui. Mutta H suoritti taas kaikki kontaktiesteet. KV- rata oli haastava:  Hermannille tuli kepeiltä kaksi vitosta ja puomilta kielto. H teki isoja kaarroksia.  Sinnittelin neljänneksi viimeiselle esteelle asti, mutta sitten H karkasi aidalle  väärästä suunnasta. Päivä oli tosi lämmin. Eka rata oli aamupäivällä ja toinen illalla klo 18 - kyllä väsytti ja kylmä olut maistui hyvältä kun kotiin päästiin. Hermanni sai puruluun ja Pipsalle tuotiin siansaparo.

Sunnuntaina olikin vuorossa sitten epäviralliset kilpailut. Olin Hermannin kanssa kasvattajan joukkeessa. Hermanni teki 0-radan! Meillä oli joukkueessa kolme hyvää koiraa, mutta yksi aloitteleva, joten yhteistulos tiputti meidät toiseksi viimeiseksi..... Mutta ei se mitään - kivaa oli!

Sitten ihan viimeiseksi sunnuntai-iltana oli Finnish Open SM seniorikisa. Kisapuisto oli jo tyhjentynyt katsojista, jäljellä oli vain sennukisaajat. Ranskalaistuomari oli tehnyt todella mutkikkaan radan ja lisäksi radalla oli kaikki kontaktiesteet sekä pöytä! H kulki edelleen yhtä hyvin kuin joukkueradalla. Pienet kaarrokset, oli tosi kuuliainen. Puomin alatulolla olin myöhässä ja sieltä saatiin vitonen. Muuten rata meni erinomaisesti ja muistin radan!!!

Sija  Rotu    Nimi          ohjaaja                    Seura Aika     Nopeus AV RV Tulos
1    shelam Windy         Paavo Neuvonen MAH    56,37  2,98       -3,63 0 -3,63
2   käävil     Rico            Soile Huttunen JAU         57,76  2,91       -2,24 0 -2,24
3   borter    Teppo         Matti Mustonen HU-PU    59,30  2,83       -0,70 0 -0,70
4   mittel     Iivi                Mervi Laakso WUOKS    64,61  2,60       4,61 0 4,61
5  shelam  Hermanni  Tuula Temola WUOKS    57,65 2,91           -2,35 5 5

Miniluokassa kisaajia oli 20 ja viisi parasta palkittiin, joten