1918524.jpg

Suuntasin jo aamu seitsemältä Ruokolahdelle virittelemään ajanottolaitteita valmiiksi kisoja varten. Koirat jäivät vielä kotiin lepäämään. Hoidin ykkösluokkien molempien ratojen sähkö- ja käsiajanoton ja palelin! Vieläkään ei näköjään ole mennyt tajuntaan että on syksy ja pitäisi pukeutua lämpimästi! Kahdeltatoista ajelin sitten Imatralle hakemaan koiruudet mukaan, lämmittelin hieman kotona ja meinasin nukahtaa sohvalle. Mutta kisapaikalle piti lähteä takaisin, nukkumaan ehtii myöhemmin ( jos ehtii). :)

Ruokolahden kentällä Pipsa pääsi hämmästelemään taas uutta ympäristöä; uusia koiria, paljon ihmisiä ja kaiuttimista kuului ääntä jatkuvasti. Mutta hyvin tyttö selviintyi, välillä vain piti  istahtaa ihmettelemään menoa kentällä. Ja taas pienet lapset olivat Pipsan suosikkeja. Tapasimme myös aussien omistaja H:linnasta; ohjaajan nimeä en valitettavasti muista, mutta aussie oli Elsa (redmerle).

Kisasin Hermannin kanssa molemmat kolmosluokan radat. Agiradalla puomin alastulokontakti epäonnistui ja siitä Hermanni "karkasi" seuraavalle aidalle väärästä suunnasta eli hyl. Muutenkin tuntui että vauhtia oli enemmän kuin taitoa :). Hypäri sujuikin jo sitten paremmin. Kiirehdin vaan lopussa hieman liikaa ja saimme yhden kiellon hypyltä (selkeä ohjausvirhe). Muutoin rata tuntui paljon paremmalta kuin ensimmäinen. Huomaa kyllä, että kisatuntuma ei oikein säily kun kisaa vain parikymmentä rataa kesän aikana. Mutta nyt sitten uudet suunnitelmat ja uudet harjoitukset: talvihalliin pääsemme luultavasti marraskuussa ja harjoittelukin helpottuu kun ei tarvitse kantaa esteitä konttiin ja takaisin.

Nyt tänä viikonloppuna lähden koirien kanssa Karhulaan ja mahdollisesti myös Hansun luokse.