Tokotreenit Pipsan kanssa ovat menneet kuluneen kevään aikana hyvin. Paikallaan makuu on varmaa vaikka häiriöitä on ollut ympäristössä, luoksetulo ja hyppy sujuvat hyvin, liikkeestä seisominen parani käskyn muutoksella. Liikkeestä maahan on vaatinut välillä käsimerkin eli kaksoiskäskyn, seuraamiset ovat sujuneet. Mutta........

Virallisessa tottelevaisuuskokeessa kaikki oli toisin

6.5. Imatran Kennelkerho: Tuomarina Pauli Härkönen

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makaaminen: 0 - P meni maahan vasta kolme suullisen ja yhden käsikäskyn avulla! (oli kyllä paikalla 2 min ja nousi käskystä istumaan. ) . Tässä vaiheessa mietin, että mitähän nyt on pielessä.....

Seuraaminen kytkettynä: 6,5  - P hiipi perässäni

Seuraaminen taluttimetta : 0 - nyt ei  voi puhua enää hiipimisestä, homma ei vaan onnistunut

Maahanmeno liikkeestä: 5  - se seuraaminen......

Luoksetulo : 10

Seisominen liikkestä: 6

Estehyppy: 9

Kokonaisvaikutus: 6

YHTEENSÄ: 99 pist.

Jotain tapahtuu kisatilanteessa. Ainakin palkkauksen puuttuminen tuntuu vaikuttavan; en osaa/saa palkattua Piitä oikein ilman nameja. Minulle sanottiin , että P rauhoittelee minua tuolla hidastelulla. Keskustelin paikalla olleiden kanssa myös palkkauksen vaihtamisesta saalispalkkaan/leikkiin, jotta vire säilyisi harkoissa. Muita ohjeita oli : lyhyttä harkkaa- palkkaus.

Nyt kuitenkin tokokisaaminen on laitettava taukoon, jotta ongelmasta ei tulisi pysyvää. Jatkamme treenamista, mutta kisaaminen jätetään tulevaisuuteen.

 

Sitten sitä toista lajia epävirallisissa merkeissä eli Wuoksen Agility Urheilijoiden mölliagilitykisat 10.5. :

Osallistuin Pipsan kanssa 1. luokan ja 2.-3. luokan ratoihin sekä Hermannin kanssa 2.-3. lk radalle.

Pipsalle 1. luokan radalta okserin rima alas( ei olla menty okseria kertaakaan , miten onkin unohtunut koko este ) , keinulta ensin kielto , mutta sitten onnistui. Yksi vitonen saatiin jostain, mitä en huomannut, olisiko ollut muurin palikka. Mutta puomin, keinun ja A:n kontaktit onnistuivat, niin myös pöytä !

Tulos 15, aika - 6.97 ja sijoitus 2.   Maksikoiria taisi olla meidän luokassa 6 tai 7.

2.-3- lk rata oli vaikea: hajoitimme okserin, ja vauhtia oli muutenkin liikaa. Keinu onnistui nyt heti, mutta sen jälkeen P livahti A:lle eikä putkeen eli HYL.

 

Hermannin kanssa kisasin 2.-3. lk radan: vitoset puomin ja keinun alastulokontaktilla. Tulos 10, aika -11.20 ja sijoitus 1: !!!!!!

Suuntaan Hermannin kanssa ensi viikonloppuna Varkauteen juoksemaan kaksi agilityrataa ja seurakaverini kisaa H:n kanssa hypärin.

Sitten seuraavana viikonloppuna P:n kanssa Mikkeliin katsomaan miten kolme ykkösluokan rataa sujuu.