Edelleen aika juoksee hurjaa vauhtia! Ja uusi työni vie aikaa, mutta toisaalta harrastukset ovat hyvää vastapainoa ja "irtiottoa" palkkatyölle :)

Pipsa osaa nyt pujottelun ja piha-agitreenit sujuvat hyvin. Mutta kentällä kaikki on toisin - P:llä on aivan liikaa intoa ja eteneminen on edelleen hankalaa. Joten nyt elo-syyskuussa ollaan keskitytty / keskitytään tokoasioihin. Kummallista tässä on, että mitä enemmän treenataan, sitä enemmän huomaan väärin opeteltuja/korjattavia asioita - apua...... Mutta yritetään oppia oikeita juttuja!

Koska aika ei muuten riitä, niin Hermannilla on nyt sitten ihan oikeasti tauko agiharkoista - lenkkeillään, pidetään hauskaa, pientä tokotreeniä aamuisin P:n kanssa.

Elokuun alkupuolella agiseuramme järjesti pienen näytöksen IPV:n (pesäpalloa!) kotipelin ottelutauolla. Itse olin kuuluttamossa kertomassa agilitystä ja seurastamme, kuusi koirakkoa osallistui näytösrataan. Mutta Hermanni ja Pipsa olivat kuitenkin mukana katsomassa peliä. P oli taas niin rauhallinen ja helppo; vaikka ihmiset ympärillä huusivat, pallo lensi kentällä, pelaajat juoksivat, huusivat jne. , niin  P vain katsoi: 

Pipsa IPV:n peliä katsomassa  15.8., kuva Roosa Heikura - kiitos Roosa ihanasta kuvasta!