Melkein viikko on mennyt sulatellessa viime viikonlopun kisoja!

Mikkelissä oli erittäin arktisissa olosuhteissa lauantaina ensimmäiset ulkokenttäkisat. Kaikki  meni muuten ihan ok, mutta Hermanni ei edelleenkään mennyt keinulle, muille kontaktiesteille kyllä. Harmitti, sillä Siimeksen tekemät 3:n radat olivat helppoja! No eka radalta sentään saatiin tulos : 25 ja jotain Nauru.

Sunnuntaina oli Imatralla IKK:n kisat; kaksi agirataa kolmosille. Harjoitushallissa oli harjoituskeinu - jee!!!! Kävin ennen ensimmäistä rataa harjoittelemassa sitä eikä ongelmia ollut, mutta kisatilanteessa kävi toisin. Kolme kieltoa keinulta!!!!

Ennen toista rataa kävin taas Hermannin kanssa kokeilemassa harjoituskeinua, koira vilisti ensimmäisestä käskystä keinulle ja meni sen aivan oikein. Mutta ei kisatilanteessa! Sain kokeilla kisarataa maxi 3:n jälkeen - ja Hermannihan meni keinun ilman minkäälaista epärointiä! Epistä Huuto.......

Ilmeisesti teen kisatilanteessa jotain kummallista, koska niitä kieltoja tulee. Kouvolan kisoihin pitää pakata mukaan videokamera.

Kiitoset kotkalaiselle "Remon ohjaajalle" Susannalle paneutumisesta meidän keinuongelmaan sekä hyvistä neuvoista. Yritän noudattaa niitä...Hymy.

1240512994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva 2009 Tommi Berg

Hermanni puomilla IKK:n kisoissa 2009.