Taas on reilu viikko vierähtänyt!
Viime perjantaina vierailin seurakaverini kanssa Mikkelissä MAH:n 20-vuotisjuhlissa; teemana oli  30-luku ja salakapakka, salasanana agility! Viikko meni miettiessä, miten 30-luvulla on pukeuduttu, meikattu ja miten hiukset pitäisi laittaa. Mutta juhlat olivat mukavat, oli kiva katsoa 90-luvun alun agilitykisavideoita!
Viikko sitten meillä oli jo lunta maassa, mutta se suli pois :(  Pipsa pääsi kuitenkin hieman nauttimaan lumesta, taisi olla Piiperoiselle SUURI yllätys torstaiaamuna:
2062579.jpg2062580.jpg
Viikonloppu meni tanssiharkoissa (rumbaa ja sambaa) sekä isänpäivän vietossa. Maanantaina oli orkesteriharkat ja tiistaina agilityseuramme vuosikokous; tekivät minusta puheenjohtajan ensi vuodeksi! Keskiviikkona taas tanssiharkat; nyt foxia, mutta sitten vihdoin torstaina kunnolla aikaa koirille. Tein ensimmäisen kerran 3 km pururatalenkin molempien koirien kanssa ja päätin, että toistaiseksi käyn lenkillä vain yhden koiran kanssa kerrallaan. Pipsa ei anna Hermannin kulkea minnekään,vaan selättää sitä koko ajan irti ollessaan.  Loppulenkki mentiinkin sitten hihnassa ja päästiin kotiinkin.
Tänään sitten otin vain Pipsan mukaan Lammassaaren lenkille ja se oli hyvä juttu. Pipsa sai olla irti, tuli "tänne"-käskyllä hienosta eteen sekä "sivu"-käsky toimi myös. Pari koirakaveriakin tuli tavattua. Pipsa kävi välillä ihmettelemässä Saimaan vettä, mutta ei uskaltanut kuin kastella etutassut.

2062582.jpg
Pipsa oppi viikko sitten avaamaan tuulikaapin oven  ja sen jälkeen ulko-oven! Ja aiheutti ensimmäisen kerran oven avattuaan minulle  melkein sydärin. Olin ulkoiluttamassa Hermannia ennen töihin lähtöä  ja  Pipsa oli kotona. Tullessani takaisin talon ulko-ovi oli auki; kamala tunne, kun tajusin mitä on tapahtunut  - missä Pipsa on! Aloin kutsumaan sitä heti pihaan tultuani ja...... sisältä kuului Vuh-vuh! Huh!!!!! Pipsa ei ollut onneksi uskaltanut lähteä maailmalle! Testasin jutun illalla. Menin hakemaan puita varastosta enkä laittanut ovea lukkoon. Eikös Pipsa kohta tullut perässäni hakemaan puita. Sen jälkeen olen laittanut ulko-oven lukkoon ja vannottanut myös poikiani varmistamaan kouluun lähtiessään, että ovi on varmasti kiinni. Eli joka viikko opitaan jotain uutta, jos minä en opeta, niin Piiperoinen opettelee itse :)