Aika menee tosi nopeasti....Juhannus oli ja meni - tanssien ja kokkokin nähtiin Saimaan rannalla!

1246120476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kesäloma alkoi BB-viikon avajaisilla eilen, tänään sitten Varkaudessa 2:lla agilityradalla ja yhdellä hypärillä. Päätin jättää naapurikaupungin (LPR) kisat väliin ja valita Varkauden, koska LPR:ssa kaikki radat ovat agiratoja. (kun niillä hypäreillä ei ole keinua Nolostunut). 

Koska lämpöä oli luvassa riittävästi (!) , niin lastasin autoon Hermannille märkäloimen ja Pipsalle tavallisen pyyhkeen valmiiksi märkinä muovipussissa kylmälaukkuun. Vettä mukaan sekä pakastettuna että kanisterissa, koska Varkauden koirakentällä ei ole vesipistettä! Itselle myös reilusti juotavaa ja banaania.

Kun saavuin Varkauteen, auton mittari näytti 28 astetta. No koirille märät pyyhkeet päälle, juotavaa, takakontti ja ikkunat auki ja mahdollisimman varjoisa paikka autolle. Hypäri oli Lahikaisen Marjan tekemä. Mukava rata, mutta kepeiltä H:lle vitonen - meni 2. välistä sisään - ja 10:nen esteen jälkeinen aita olisi pitänyt kiertää takaa, mutta joku oli myöhässä ja se hypättiin edestä eli hylky.

Agiradat jäljellä. Koposen Rissen tuomaroimana. B- radalla ei ollutkaan keinua, joten toivo tuloksen saamisesta heräsi. H eteni erinomaisesti viidenneksi viimeiselle esteelle asti, joka oli puomi, loikkasi kontaktin ja paineli pari estettä sen jälkeen - yksi niistä sattui olemaan rataan kuulumaton eli hylky.

Viimeinen agirata oli A-kisa ja samalla B-maajoukkueen näyttökisa. Koponen käänsi B-radan lopusta alkuun ja rata vaikeutui selvästi edellisestä - ainakin minun mielestä!  Hermanni starttasi 19:nä koirana ja yhtään nollarataa ei siihen mennssä ollut vielä tehty. Outo juttu - koira kulki kuin ajatus, otti puomin ja A:n kontaktit (taisi olla adrenaliinia kummallakin veressä tai helle pehmentänyt pään), aloitti kepit aivan oikein ja ......0-rata aika -1,25 ja sijoitus 3/35 !!!!!!! Vain kolme nollatulosta koko radalta. Hävisimme sertin  0.4 sekunnilla, mutta se oli pikkujuttu Nauru. Upea tulos, upea fiilis, mainio pikkukoira!!!! Hermanni sai laihdutuskuurista huolimatta pari kokonaista nakkia (Pipsa myös siinä sivussa) ja isot rutistukset.

Piiperoiselle ostin kisoista oman Berran märkäloimen, sitä kokeiltiin jo käytössäkin - hyvin toimi - ja kumpikin koira jaksoi hyvin helteestä huolimatta. Nyt  koirat nukkuvat, Imatralla sataa ja ilma on viileä (16 astetta) - pitää mennä saunaan lämmittelemäänHymy

1246120559_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1246120576_img-d41d8cd98f00b204e9800998e