Lau järjesti epäviralliset agikisat hallissaan; radat olivat 2-3 lk, 1 lk ja möllit.

Otin Hermannin mukaan, jotta pikkuisella olisi jotain toimintaa tänään. H kisasi 2-3 lk radalla. Startasimme ensimmäisinä, radan alku kulki hyvin, mutta jännitin itse ensimmäistä kontaktiestettä A:ta - jos H meneekin ohi ! Ei mennyt, koko rata onnistui uskomattoman hyvin, myös puomin alastulokontaktikin ( siinä ja siinä ). Joten tulos:  - 2.54  ja sij. 1./5 . Tällä kertaa Hermanni "hankki" koirakeksejä,  Pipsalle uuden vinkulelun ja pojille suklaata.

Pipsan ratojen järjestys oli 1 lk ja mölli; siis ensin ykkösten rata! Siispä ensimmäisenä kokeilemaan. Lähtö sujui hyvin, mutta putken jälkeen Pii tuli suoraan minua päin - saatiin siitä kuitenkin vain kielto! Sitten taas rata sujui, mutta toisen putken jälkeen oli kepit ja vauhtia liikaa - niinpä Pii meni kakkosväliin. Eikun uudelleen ja matka jatkui.... Loppjen lopuksi aika yllättävä tulos: virheitä 10, yliaikaa + 4,65 ja sijoitus 4./14

Möllirata oli luku sinäänsä  - helppo, selkeä rata...... mutta jo puomilla huomasin, että nyt homma ei toimi. Pii kuumeni, ohjaus hävisi ja laitoin kerran P:n jo maahan kesken radan. A oli sitten se viimeinen piste: P loikkasi kontaktin, ja uudelleen yritettynä taas,  ja taas. Joten laiton Piin A: n alastulokontaktille, rauhoitin sen ( ja itseni)  ja kävelin P:n kanssa pois radalta.

Mutta kaikenkaikkiaan  - yllätävän mukava tunne kisan jälkeen. Hermannin kanssa onnistui loistavasti ja Piin kanssa ykkösluokan rata meni kohtalaisesti.

Piin uusi unikaveri - Hermannin hankkima palkintolelu