Sopivasti lomaviikkoni aikana järjestettiin naapurikaupungissa ( Joutseno kuuluu nykyisin LPR:n) mätsäri, joten sinne molempien koirien kanssa ilman sen suurempia tavoitteita - edellisellä kerralla saatiin vain sinisiä nauhoja - muistaakseni...

Hermanni sai pienissä koirissa sinisen nauhan ja oli lopulta sinisten 2. !!!! Hakulisen Niina antoi minulle ennen kehää tosi hyvän neuvon, miten saan H:n ravaamaan peitsaammisen sijasta ja ohje toimi tosi hyvin.

Pipsa oli isoissa koirissa ja sai punaisen nauhan. Siinä vaiheessa ajattelin, että tässä tämä oli - niin paljon oli upeasti liikkuvia ja esiintyviä koiria: noutajia, vinttikoiria.....  Mutta toisin kävi: P oli punaisten 3. !  ( ja täysin "karvattomana" juoksun jälkeen). Mutta P liikkui hienosti, ravi oli helpontuntuista - ei yhtään laukka-askelta. 

Muutenkin kumpikin koira käyttäytyi upeasti suuressa koirajoukossa; olin tosi ylpeä molemmista koirista :)

Kun olen kerran aiemmin omistanut ns.ongelmakoiran, niin huomaan jatkuvasti olevani kiitollinen ja helpottunut siitä, että Pipsa on  ihana, kaunis, sosiaalinen ja sopivasti rauhallinen odotustilanteissa. Ja onneksi rauhallisuus loppuu siinä vaiheessa kun ensimmäinen agilityeste on edessä :)  

Pipsa punaisten 3. ja Hermanni sinisten 2.

Ja sitten vielä siskoni uusi koira - vai leikkikoira ?

Mimmi