Molemmilla koirilla on ollut reilu kuukausi taukoa agilityharjoituksista, mutta nyt taas jatketaan. Viime viikonloppuna saimme siirrettyä esteet kesäharjoittelukentältä halliin. 

Eilen oli seuramme pikkujoulut, mutta olin tänään jo puoli kymmeneltä koirien kanssa hallilla. Pipsalle laitoin keppeihin kaikki verkot, koska harjoittelussa on ollut niin rielu paussi. Piiperoinen oli aluksi  hieman ihmeissään, mutta muutaman kerran jälkeen homma alkoi sujumaan...

tosin kameralle piti jäädä poseeraamaan.

Harjoittelimme myös lähtöjä eli esteen takana pysymistä. Hiekalla täytetty kanisteri on hyvä paino hihnan perässä, eikä P yrittänyt kuin kaksi kertaa lähteä ilman lupaa. Malttia alkaa löytyä vähitellen tuohon lähtöön. Myös A:n ja puomin kontakteja otettiin muutaman kerran.

Hermannin kanssa piti kokeilla käännöstä, jonka mokasi Kotkan kisoissa pari viikkoa sitten. "Jaakotuksella" ohjaus pelasi erittäin hyvin, miksi en tajunnut kisoissa tehdä niin.......H oli taas mielettömän innokas ja nopea; tuntuu, että mitä vähemmän sen kanssa treenaa sitä innokkaampi se on - H hyppäsi minun laittaessani esteitä kuntoon aidan, jonka rima oli ylimmässä medikorkeudessa, kunnon minikoira!

Saimme halliin myös seuraa, Kikka tuli Onnin ja Tahvon kanssa treenaamaan kontakteja. Harkkojen jälkeen teimme vielä 1,5 tunnin lenkin  lähimetsässä...

Nyt minä voin taas lähteä hyvällä omallatunnolla tanssimaan - töllillä on tänään uusi tangokuningas Amadeus - kaksi väsynyttä koiraa jää mielellään kotiin nukkumaan :)