Huh! Viikko on "toivuttu" omista kisoista - viime viikonlopun urakointiin sisältyi talkootyötä ja omaa kisaamista molempina päivinä aamusta iltaan.

Kisaviikonloppua edeltävällä viikolla oli vielä IKK:n epikset. Pipsan kanssa menin 1.luokan  sekä 2.-3. luokan radat ja Hermanni tietenkin kisasi 2.-3.lk radan.  Pipsan eka radalla tuli rimoja alas 3 kpl ja toiseksi viimeisellä aidalla ohjasin Piin hyppämään aidan uudelleen väärinpäin  :(   Toisen radan tuloslappu näytti tältä: 5, K, 5, K, 5 eli rima, kielto putkelta, rima, kielto, rima. Pipsa kävi tosi kuumana ja nappasi jossain välissä minua jalastakin (huomasin sen vasta jälkeenpäin) . No tulos kuitenkin saatiin 25 + aikavirhettä +15.61 ja sillä sijoituttiin 2.!!!!! (muille tuli hylkyjä). Hermanni teki tuolla radalla yhden kontaktivirheen ja yhdeltä aidalta tuli kielto. Tulos siis 10 (-4.76) ja sijoitus 4.

Mutta tuo Pipsan kuumuminen sitten vain pahenikin viikonloppua kohti. Lauantaina kisatalkoiden lomassa kisasin (tai yritin kisata) Piin kanssa 2 agilityrataa ja yhden hypärin. Tuomarina oli Vesalehto. Ekalta radalta saatiin vielä tulos 25 + 8.71 : rimoja alas, kepeitä  ja yhdeltä aidalta kielto...... Toinen rata olikin sitten aivan kaamea, mikään ei sujunut. Ja kun Pii nappasi taas minua jalasta, keskeytin radan. Yritin vielä hypäriä, mutta... Pii karkasi lähdöstä, ja meni keppien sijasta putkeen eli HYL - ja sitten kävelin rauhallisesta kentältä pois. Pii tuntui olevan hieman hämillään kun tekeminen loppuikin niin nopeasti.  Masentava päivä .

Ilta ja yö meni miettiessä, mitä tuon neitosen kanssa pitäisi nyt tehdä. Sain ohjauksestani palautetta seurakavereiltani: käytän Piin kanssa paljon vastakättä, ilmeisesti alan väistää Pipsaa, kun se pyörii jaloissa ja haukkuu. Silloin Pii ei tiedä minne mennään ja komentaa minua, jopa nappaamalla kiinni!

No onneksi sunnuntaina Hermanni kanssa meni paremmin ja uskoni ohjaustaitoihini palautui hieman. Tuomarina oli Martti Salonen. Kolmosten radat olivat tosi hankalia ja tuloksia tuli vähän. Mutta näyttää siltä mitä vaikeampi rata on, sen paremmin keskityn siihen :)

Eka agiradalta Hermannille tuil 10: kepeiltä vitonen ja yliaikaa niiden korjaus sekä okserin rima alas: tulos 13.61, sij 6./20. Toiselta radalta tuli vain okserilta kielto, olin myöhässä A:n jälkeen. Radalla oli monia tiukkoja paikkoja, yksi suorasta putkestä 90 asteen kääntö renkaalle, mutta HERMANNI! - huuto toimi. Tulos: 5, aika -0.67 ja sijoitus 3./20 !!!! En olisi ikinä uskonut kolmosluokassa pääseväni palkinnoille vitostuloksella kun ei nollallakaan olla päästy. Mutta niitä hylkyjä tuli paljon näiltä radoilta.

Viimeisenä oli hypäri ja väsymys taisi painaa. Rata oli helppo kahteen edelliseen verrattuna. Hermanni tiputti yhden riman (???) ja kepeiltä tuli kielto (ohjausvirhe) . H lopetti pujottelun liian aikaisin enkä enää korjannut sitä vaan jatkoin matkaa, joten tulos HYL. Mutta olin tosi tyytyväinen pikkushelttiin. Molemmilla agiradoilla oli keinu ja A,vain puomi puuttui. Hermanni teki tosi innokkaasti radat, oli mukava ohjata sitä :)

 

Kuluneen viikon aikana aloitin Pipsan kanssa taas TokoTeam treenit (samana iltana jatkoksi minun arg.tangon treenit ). Agikentällä kävimme harkkaamassa kolme kertaa. Etsin lääkettä tuohon Piin kuumenemisen estämiseen: eli rauhallista, selkeää ohjausta, pieniä pätkiä kerrallaan ja Piin rauhoittaminen maahan heti kun kuumuminen alkaa mennä yli. Ja eilen oli jo tosi hyvä fiilis; rimat kesti melko hyvin ylhäällä ja vain yhden kerran jouduin huomauttamaan Piitä riehumisesta. Tytsy teki hyvin töitä ja tuntui nauttivan. Tästä jatketaan....