Taas tänään lunta on tullut taivaan täydeltä , tulisipa kevät nopeasti !

Agiseuramme joutui luovuttamaan talviharjoitteluhallin kuun alussa puiden kasvatukseen ja nyt sitten ollaan agilityn suhteen pakollisella treenitauolla. Pipsan kanssa olen käynyt tokoilemassa sekä TokoTeamin että IKK:n koulutuksissa.

IKK järjesti viime viikonloppuna agikisat Imatralla ja kisasin Hermannin kanssa kaksi rataa: hypärin sekä agiradan. Oli jotenkin helppo olla ja lähteä radalle, kun olin luvannut itselleni vaan nauttia H:n kanssa agilitystä ilman tulostavoitetta.

Hypäri sujuikin puoleen väliin asti varsin mallikkaasti, mutta sitten olin auttamattomasti myöhässä ja H ehti bongata putken, jonne EI pitänyt mennä. Tässä kai sitten näkyi se harjoittelun puute - Hermanni kyllä osaa, mutta ohjaaja ei. Hylystä huolimatta nautiskelimme täydellä vauhdilla radan loppuun - ilman virheitä tietenkin :)

Agility radalle Siimes laittoi kaikki kontaktiesteet. Taas hyvä alku , tosin puomin alastulolta (tai sitten A:lta) vitonen. Muurin jälkeen oli tiukka kääntö kepeille, mutta  mokasin taas ja H paineli suoraan seuraavalle aidalle. No tämän ylimääräisen kiemuran kautta jatkettiin loppuun ja neljänneksi viimeinen este oli keinu. Ja senhän Hermanni suoritti aivan loistavasti! Upea pieni koira!

Vaikka tulos olikin kaksi hylkyä, niin fiilis kisoissa oli hyvä. Joten seuraavaksi Hermannin kanssa kisataan Kouvolassa parin viikon kuluttua

Aussie-neiti Pipsa ei vielä aloittanut kisauraa vaan kolmannet juoksut! Odottelin juoksua alkavaksi vasta kuukauden kuluttua, mutta viisas koira päättikin, että koska agilitystä on harkkatauko, niin ehtii hoitamaan juoksun pois päiväjärjestyksestä......

Elikkä:
- eka juoksu oli 9/2009, kestoksi laskin 3 viikkoa eli 22 päivää.Väli toiseen juoksuun oli 9 kk eli 272 päivää.
- toinen juoksu 7/2010, kesto sama kuin ed. Väli kolmanteen oli 8 kk eli 243 päivää.
- kolmas juoksu alkoi/huomasin 24.3.2011.
Jos väli on tämä kuin nyt, niin seuraava juoksu alkaisi joulukuun puolivälissä.
Tämä juoksu alkoi "rauhallisemmin"  kuin viime kesänä: vuotoa on ainakin vielä tosi vähän vrt toisen juoksun alkuun. Eikä P ole niin väsynyt kuin heinäkuussa (mutta silloin oli myös kuuma )


Joten kevään suunnitelmani menikin uusiksi! Jos kaikki menee hyvin niin toukokuussa tokoillaan sekä epävirallisissa että virallisissa kisoissa. Ja virallinen agi-kisaaminen aloitetaan huhtikuun lopulla??? Katsotaan! Piipero ei ole vieläkään niin "valmis" kun haluaisin , mutta myönnän että kilpailuvietti vetää minua radoille