Imatralla järjestetään tänä viikonloppuna avantouinnin SM-kisat.  Meillä on todella ihana paikka harrastaa tätä talvista lajia Nauru. Avanto ja sauna sijaitsevat aivan keskellä kaupunkia Vuoksen varren lahdelmassa. Olen harrastanut avantouintia 10 vuotta; tutustuin lajiin tammikuussa -99  -20 asteen pakkasessa!

No tänään en ollut uimassa, mutta kävin Pipsan kanssa katsomassa kisoja. Ihmisiä oli paljon liikkeellä. Piiperoinen herätti "ansaittua" huomiota ja osasi käyttäytyä hienosti. Moni kysyi Pipsan rotua ja ihasteli sitä: kaunis koira, erikoisen värinen Nauru.  Piiperoinen otti hillitysti vastaan silittelyt ja rapsutukset.

Tällä viikolla tuli käytyä agi-hallilla kolme kertaa ja joka kerran tehtiin Piiperoisen kanssa 10-15 min treenit - lankkukävelyä maxipöydälle ja alas, ohjausharkkaa ja putken ns. pimeään päähän lähettämistä.  Hermanni pääsi kiitämään torstaina kilpailijoiden harkoissa. Pienen koiran vauhti tuntuu vain kasvavan, näinköhän kastrointi keventi oloa Hymy.

Perjantaina molemmat koirat olivat ns. häiriökoirina halllittavuustestissä, joka  pitää  läpäistä ennen alkeiskurssia. Testattava koira selvisi hienosti. Ja Pipsalle testi oli hyvää harjoittelua.