Niinpä - ollaan jo joulukuussa.

Wuoksen Agility Urheilijoiden pikkujoulut vietettiin marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Viikko aiemmin kävin tämän vuoden viimeisissä virallisissa agikisoissa Hermannin kanssa. Kisat olivat Kotkan uudessa hallissa ja Pii pääsi turistikoirana mukaan.

Hermanni suoritti radat taas upeasti, mutta minä hölmöilin. Eka agiradalla H tiputti yhden riman! Taisin käskyttää sitä kääntymään liian aikaisin; riman pudottaminen on hyvin epätavallista Hermannille. No radalta tulos 5 ja sij. 10. Toisella radalla otin Hermannin vastaan väärästä kohdasta ja H törmäsi renkaan jälkeen jalkaani; kosketusvirhe. Kun näin tuon vitosen tulevan, niin ajattelin ,että nyt mennään, mitään ei ole enää hävittävänä. Ja vedätin H: a niin että tehtiin myös lentokeinu. Tulos 10, sij. 10. , mutta aika oli minien toiseksi nopein :) ???

Hypärillä sitten H:lla olikin vauhtia ilman mitään vedättämistä ja se ehti lukkiutua väärään esteeseen (putki) ennen kuin tajuisin sen. Eli Hyl. Mutta kivat kisat. Hermannin tassut olivat aivan punaiset kisojen jälkeen; hallissa oleva hiekka oli punaista! Pipsan tassut kestivat puhtaina, vaikka käytin sen aina väliajoilla tutustumassa halliin ja kisatunnelmaan. Pii on niin rauhallinen ja helppo koira tuollaisissa paikoissa. Ehkä joskus kisatessakin.......

 

Pikkujouluissa luovutin seuran puheenjohtajuuden pois, johan tuota hommaa tulikin 3 vuotta tehtyä. Ja sitä ennen olin vuoden varapj. Aikansa kutakin

Sain seuralta upeat lasinaluset. Hermannin kasvattaja oli piirtänyt H:n pään profiilin niihin:

Pipsa aloitti viikko sitten neljännet juoksunsa, kolme viikkoa odotettua aiemmin. Edellisten alusta tuli kuluneeksi lähes tasan 8 kk  näiden alkuun. Olin suunnitellut käyväni lomaviikollani aamuisin treenaamassa, mutta nyt täytyy vielä pitää taukoa hetken.

 Teemu ja Pipsa; tyttöstä vähän väsyttää...