Olipa taas kiva reissu!

Matkaan lähdettiin Hermannin kanssa seurakavereiden mukana; koiria autossa oli 4 - kaikki mini 3:ssa kisaavia.

Tuomo Pajari oli kaikilla kolmella radalla tuomarina. Mukavia ratoja :) Ja "kovassa seurassa" kisattiin ; Varkauteen oli tullut myös TORKK:a edustava minien maailmanmestari Carolina Pellikka kahden shelttinsä kanssa. Hänen ratatyöskentelyä oli ilo seurata, nopsa tyttö!

Meidän ensimmäinen agirata sujui aikas mallikaasti. Eka yrittämällä H juoksi keinun ohi. Mietin hetken, mitä teen- jatkanko vai otetaanko keinu uudelleen - ja otettiin uudelleen! Keinun vitosen lisäksi tuli puomilta vitonen. Tulos: 10 + 2.43 yliaikaa =12.43, sij. 16/29.

Toinen agirata oli helppo, petollisen helppo. Nyt Hermannia oli kuitenkin vielä helpompi ohjata kuin ensimmäisellä radalla. Keinu oli toiseksi viimeinen este ja se mentiin eka yrittämällä :) Luulin tehneeni puhtaan radan, mutta se puomin alastulokontakti......... olin huolimaton! No tulos tuli kuitenkin : 5, aika -1.0 ja sijoitus 11./30

Seurakaverini kisasikin sitten hyppyradan Hermannin kanssa. Mervi oli kolmisen kertaa kokeillut H: n ohjaamista harjoituksissa ennen tätä rataa. Mervillä itsellään on mitteleitä eli on kokenut minikoiraohjaaja. Upea rata, vain kepeillä tuli kaksi virhettä: aloitus ja lopetus. Mutta tulos 10 + 3.97 eli 13.97., sijoitus taisi olla 16 . - 18. /30.

Shelam Hermanni on aika jännä koira tässä agilityssä - kun H:a ohjaa välillä joku muu kuin minä, niin sen jälkeen H on paljon tarkaavaisempi minun ohjaukseeni kuin aiemmin. Ja H lähtee radalla kenen kanssa vaan, pieni koira rakastaa agilitya tosi paljon!

Ensi viikonloppuna sitten Mikkeliin Pipsan kanssa, saamme matkaseuraa seurakaveristamme Annasta ja hänen borcol Ginnystä.