Jouluviikko alkoi "vapaapäivillä". Maanantaina esissä oli kodin siivous joulukuntoon; laitoin matot lattialle :). Ihanaa, että Pipsa on sisäsiisti ja ulkona on lunta ja pakkasta - ei kuraa! Piiperoinen kävi maistamassa joulukuusta koristeluvaiheessa, mutta enempää outo tekokuusi ei sitten jatkossa kiinnostanut (paitsi että kuusen alusmatto oli kätevä paikka piilottaa siankorvia).

Tiistaina kinkun paistuessa kävimme hallilla treenailemassa Astan ja sheltti Impin kanssa. Hermannin kanssa menin pieniä radan pätkiä. Kävimme läpi myös kaikki kontaktiesteet: keinukin meni ongelmitta.
Pipsa käveli vanhaa keinulautaa myöten matalalle pöydälle verilettujen ja Astan avustamana :)
Harjoittelimme myös uudella tavalla aidan siivekkeen kiertämistä eli lähettämällä namilevylle. Harkat meni hyvin ja kotiin tullessa vastassa oli ihana kinkun tuoksu.

Joulupyhät menivät rauhallisesti; ulkoiltiin, syötiin ja levättiin - niin ja tapanina tanssittiin. Annoin Pipsalle oikean luun aattoiltana ja jouluyönä käytiin sitten ulkona ainakin kolme kertaa! Piiperoisen vatsa oli löysällä, mutta aina ehdittiin ulos.

Lauantaina matkasimme Kotkaan vieraisille ja ostoksille. Pipsa jäi "päivähoitoon" Hansun luo ja taisi viihtyä siellä oikein hyvin. Piiperoinen nukkui varmaan koko kotimatkan, koska jaksoi vielä illalla tehdä "puutöitä".

2184256.jpg2184257.jpg