Sheltti Hermanni viettää tänään 7-vuotis synttäreitään - huomasin sen eilen koiran rekisterikirjasta agilitykisoissa.

Niin, eilen käytiin Hermannin kanssa Kouvolassa kisaamassa kolme rataa! Seurakaverit saivat houkuteltua minut sinne. Pipsa jäi kotiin juoksujen takia, joten matkustimme Mervin mitteleiden ja Riitan kääpiöpinsereiden kanssa. Autossa oli siis viisi koiraa, Hermanni ainoa poika!

No kisat sitten. En odottanut paljoakaan Mattssonin radoilta. Olin kisannut vuosi sitten yhden tämän tuomarin radan enkä pitänyt siitä yhtään: kauheaa "vääntämistä" ja silloin tietysti hylky.

Mutta nyt:

- eka agirata Mattssonin radaksi oli yllättävän kiva, tosin keinulle meno oli mielettömästä kulmasta - mutta H suoritti keinun upeasti! Muuten puomilta vitonen ja yksi kelto : tulos 10, sij. 20/34.
- toka agirata oli kaamea, keinulle meno vielä hankalampi kuin ed.radalla. Pieni ohjausvirhe, mutta taas keinu mentiin mallikaasti: eli kielto, puomilta 5 vähän yli aikaa, sij 12/36!  Hermanni tuli kuulema aivan kuonolleen A:lta, itse en sitä huomannut, ihmettelin vaan hetken minne koira jäi - A:n jälkeen vedettiin kolmen esteen suora loppuun. Maalissa sitten tajusin , että H:n kuono on aivan hiekkainen, voi pikkuista reipasta shelttiä!
- ja sitten hypäri: paljon "vääriä" putkia huokuttimena: tulos 0  , aika -3,46 ja  sij 8/32.
En muista milloin viimeeksi olen saanut kolmelta peräkkäseltä radalta tuloksen! (tai yleensäkään tuloksen)
. Mukava reissu.

Alkavalla viikolla pääsee Pipsakin vihdoin treeeneihin, katsotaan nyt milloin kisataan.........