Piiperoinen täyttää tänään 5 kk, niin on aikaa vierähtänyt heinäkuun alusta :)

Painoa oli tänä aamuna 16,8 kg, säkä vielä alle 50 cm. Kaikki kulmahampaat ovat vaihtuneet, viimeisimmän irroittelin keskiviikkoiltana.  Piiperoinen on ollut täysin sisäsiisti jo muutamaa viikon ajan ja osaa pyytää ulos tarpeilleen :)

Tottistreeneissä ("sosiaalistamistreeneissä") olemme käyneet kerran viikossa. Agilitya ollaan nyt "ihan oikeesti" käyty hallissa harjoittelemassa kolme kertaa. Pipsa osaa mennä putken, sekä suoran että mutkalla olevan upeasti. Lautakävely ja kontaktille pysähtyminen on hyvällä alulla, hyppyesteiden siivekkeiden kiertäminen ja 2 aitaa ilman rimaa samoin. Arkijuttuja ovat mm. kontakti ja luvan odottaminen ennen ruokakupille  ja ulos pääsemistä.

Piiperoinen on hurmannut kaksospoikani, tosin vertailuja Sastaan tulee vielä Pipsan kasvamisen myötä, mutta pelkoa koiraa kohtaan pojille ei ole. Pipsa on ihana pusuttelija ja leikkii mielellään sylikoiraa. Hermanni-parka on edelleen alakynnessä kun Pipsa haluaa leikkiä, mutta H:n kiinnostus tyttökoiraa kohtaan auttaa asiaa.

Piiperoisella on jännä taipumus piilotella luita ja siankorvia mm. poikien kenkiin, minun sänkyyn ja lankakoriin sekä sohvatyynyjen alle. Yksikään aikaisemmin minulla ollut koira ei ole moista harrastanut. Pipsa näyttää aivan hämmästyneeltä kun löydän hänen piilonsa :)

2119733.jpg

Ei hyvä piilo - tuli yllätetyksi pimeässä olohuoneessa salamavalolla!

2119736.jpg

Tänne se siankorva sitten "hävisi"..

2119737.jpg

ja päivällä hyvä nukkumapaikka on poikien kenkien päällä !