Koska kysymyksessä oli kotikaupungin kisat ja toinen rata hypäri, niin ilmoitin Hermannin kisoihin. Viimeeksi kisasimme virallisissa elokuussa Haminassa.

Fiilis kisoihin oli ihan hyvä. Ehdin lenkittää molemmat koirat ennen H:n ratoja. Pii:kin kävi kurkkaamassa maneesia ja sen tunnelmaa.

Kokkosen Tuija tuomaroimalla agiradalla oli kaikki kontaktiesteet, myös keinu, mutta koska minulla ei ollut mitään tulostavoitetta, niin sain "psyykattua" sen mielestäni. Tuija oli tehnyt tosi mukavan radan, sellaisen vanhanaikaisen .

Ensimmäisenä kontaktiesteenä oli puomi, josta H tuli ensin ohi, mutta meni sen sitten lähes ongelmitta, alastulokontakti hypättiin . Mutta sen jälkeen rata olikin yhtä ilottelua. H kulki kuin ajatus, A onnistui ja viimeisenä keinu. Niin upeaa keinun suoritusta en muista H:n tehneen aiemmin kisoissa. Oli ihana kisata. Hermannin tulos oli 11,37, sijoitus 6./14.

Myös hypäri oli helppo, mutta taisin lähteä sille vähän liian itsevarmana. H karkasi käsistä kepeille mennessä  ja sen jälkeen sähellettiin hylyn verran ja sitten taas loppuradasta homma alkoi kulkemaan.

Mutta kaikenkaikkiaan positiivinen tunne jäi tämän vuoden viimeisistä virallisisa kisoista. Katsotaan nyt sitten milloin ja kumman koiran kanssa kisaan ensi vuonna.....