Tämä viikko oli Hermannin. Lauantaina kävimme Hermannin kasvattajan järjestämässä Amorosan koirien tapaamisessa. Hermannin pää oli aivan pyörryksissä niin monen ihanan shelttitytön näkemisestä. Pipsa katseli menoa turvallisesti sylistä; ympärillä pyöri 15 shelttiä sulassa sovussa. Pipsa nukkui rauhallisesti päikkärit autossa olevassa häkissä vaikka ympärillä hälinää riitti. :) Kuvia tapahtumasta löytyy osoitteesta http://s284.photobucket.com/albums/ll36/harjunhaukut/Amorosa%20elo%2008/ , Pipsankin kuvia vilahtaa siellä.

Tiistaina kävimme WUOKS:n erävirallisissa agilitykisoissa. Vein Hermannin harjoituksen vuoksi mölliradankin ja se meni hyvin. Kilpailijoiden radalta tulikin sitten voitto virheettömällä ja nopealla suorituksella. Pipsa harjoitteli ykköspalkinnon vastaanottamista, kun haimme Hermanni voittamat puruluut ja koiran keksit :) Pipsa on kotona jo tutustunut Hermannin leikkiputkeen ja mennyt sen läpi pari kertaa! Reipas tyttö! Torstaina kävin vielä vetämässä kilpailijoiden harkat; Hermanni meni Tanjan ohjauksessa upeasti ja Pipsa katseli menoa autosta.

Viikko on taas mennyt nopeasti. Pipsa täyttää tänään 2 kk ja sai lahjaksi pentukongin. Tyttö tajusi heti mitä sille pitää tehdä (kts kuva). Painoa Pipsalla on nyt 6 kg ja ruoka maistuu :). Hihnassa kävelyharjoitukset jatkuvat ja sujuvat hyvin. Kontaktiharjoituksia tehdään jatkuvasti; ruokaa odottaessa, ulos mennessä, hihnasta vapaaksi päästessä.... Ja Pipsa on tajunnut nopeasti mitä pitää tehdä :)
1881486.jpg1881494.jpg
Ja omenat maistuvat :)