Kuva on vuoden takaa, mutta hyvin samanlainen tuo näkymä Lammassaaressa on tänä vuonnakin: Saimaa on sininen, ja ruskakin on alkanut vähitellen. Piiperoinen tutustui elokuun lopussa kahteen samojediin kiertäessämme saarta.

Hauskaa oli  :)

Myös Hermanni pääsi "omaan koiratapaamiseen" syyskuun puolessa välissä. Amorosa -kennelin 10-vuotis tapaaminen oli Astan luona ja parikymmentä shelttiä kirmasi sulassa sovussa.

Muuten alkusyksy on vierähtänyt vähän "matalapaineessa". Kaksoispojistani Teemu ajoi kolmisen viikkoa sitten kevytmoottoripyörällä kolarin ja oli sairaalassa viikon verran. Selvisimme onnettomuudesta kuitenkin lähes vain säikähdyksellä, ainekset paljon pahempaankin oli olemassa. Teemulla todettiin kaularangan alimmassa nikamassa "hyväasentoinen" murtuma, kauluria on käytettävä lokakuun loppuun asti, toiseen jalkaan tuli polven alapuolelle luuhun asti uloittuva haava, ja kunnon aivotärähdys päähän. Mutta poika kävelee, kädet toimivat ja toipuminen menee vauhdilla eteenpäin :)

Piiperoisella alkoi juoksu samoihin aikoihin onnettomuuden kanssa, joten kaikkinainen harrastustoiminta koirien kanssa on ollut lähes koko syyskuun vain pelkkää lenkkeilyä ja P:n kanssa pientä pihaharkkaa kepeillä ja yhdellä aidalla sekä seuraamis-paikalla-olo harjoituksia. Mutta nyt lokakuussa yritetään taas käydä Tokoteam treeneissä ja ehkä agikentälläkin.