Viime viikonloppuna seuramme järjesti Kymen kennelpiirin agilityn piirimestaruuskilpailut. Kisasin Hermannin kanssa minien yksilöradat; agility ja hyppy. Joukkuekisaan en halunnut Hermannia laittaa "keinuongelman" vuoksi. Agilityrata sujui yllättävän hyvin, vaikka vettä satoi! Minun ohjausvirheen takia Hermanni meni ensin keinun ohi, mutta toisella yrittämällä keinu mentiin upeasti! Tulos 5 ja hieman yliaikaa ja sijoitus 9. Hypärikin mentiin vauhdikkaasti mutta aivan radan lopussa ohjasin huonosti ja Hermanni kiersi yhden aidan. Täpärä "pelastus", tulos 5 (kielto) ja taas hieman yliaikaa, sijoitus 13. Yhteistuloksissa Hermanni oli 9. /26. Olin tyytyväinen, emme ole aiemmin saaneetkaan piirimestaruus tulosta, vaikka olemme yrittäneet pari kertaa. Seuramme koirakot pärjäsivät upeasti kisoissa. Mineissä Mervi ja mittel Wilma tulivat 3.:ksi ja medeissä Suvi ja shelam Milli voittivat! Joukkuekisassa seuramme sai mineissä hopeaa ja medeissä kultaa!

kuvat Mirkka

Pipsan kanssa olen käynyt Tokoteamin ja  Wuoksen tottelevaisuus koulutuksissa. Piiperoinen jaksaa keskittyä tekemiseen aina vain paremmin. Ihanaa huomata, että edistymme vaikka välillä tuntuu ettei mitään kehitystä tapahdu.

Nyt kuitenkin pitää siirtyä pihatreeneihin vähäksi aikaa sillä perjantaina huomasi Piiperoisen ensimmäisen juoksun alkaneen. Pipsa on nyt vuoden ja 2 kk, Sastan eka juoksu oli 8 kk:na. Hermanni ei ole reagoinut millään tavoin P juoksuun, kastrointi kannatti vaikka H oli silloin jo lähes 5 vuotta. P on nyt sisällä ehkä hieman rauhallisempi, mutta ulkona vauhtia riittää edelleen.

Pipsa ja Tara , kuva Liisa Temola