Kisattu on! Jostain kumman syystä kuukauden sisällä on tullut oikein "kisaputki" ihan kuin joskus ennen Hymy; kolme kisaa, 7 rataa. 

17.5 LPR Hermannilla kaksi agirataa, tuomarina Anne Savioja ja  tulos kaksi hylkyä. Radat loppuivat meidän osalta keinuun (taas kerran!) Eka radalla lopulta nostin H:n keinulle kieltojen jälkeen ja sitten pois radalta.  Tokalle radalla starttasimme viimeisinä - mieletön meno - Hermanni kuunteli ohjausta kuin unelma, kunnes 11. este oli keinu! Ja  juuri ennen keinua Masa ehti kuuluttaa että pohja-aika on tulossa.........

No suuntasimme Kotkaan  ja Santalahteen 23.5. (Santalahdessa on "pakko" käydä vaikka tulosta ei tulisikaan). Ilma oli kylmä, sateinen. Agiradalla ei ollut keinua! Sekö vai mikä sekoitti pääni, sillä UNOHDIN radan kisatilanteessa toisen kerran 6 kisavuoteni aikana! A:n jälkeen tiesin, että rengas on jossain, mutta missä? Sillä aikaa, kun minä pohdin tätä ongelmaa Hermanni ehti pyörähtää renkaan taakse ja hypätä sen väärästä suunnasta!! Toinen rata oli hypäri, enkä muista, milloin viimeeksi olen jännittänyt kisaa niin paljon kuin  tätä rataa.  En uskaltanut laskea H:ta yhtään "irti" - oli sellainen "pakko-nolla" suoritus - ja puhdas rata tuli! Mutta aika olisi voinut olla parempi rennommalla menolla, mutta tulos 0 ja sij. 6/37 Nauru.

Ja tänään 6.6. sitten Kouvolassa kaksi agirataa ja yksi hypäri. Sami oli tehnyt ihan kivat radat. Eka radalla H meni keinun niin kuin harkoissa - tosi kauniisti ja puhtaasti! Sain pidettyä ajatukseni jotenkin kurissa, mutta tunsin että meno jäykistyi - ja sitten  loppupuolella rataa myöhästyin ja H meni putkeen väärästä päästä! Mutta silti ihana olo siitä hyvin suoritetusta keinusta. - Nooo maanpinnalle palattiin seuraavalla agiradalla, nyt H teki kolme kieltoa keinulle, muuten rata suoritettiin puhtaasti - niin tietenkin! Hypärillä olin taas myöhässä, yksi kielto aidalta, tulos 5, sij. 10.

Piiperoinen on ollut seuraneitinä mukana  joka kisassa. P käyttäytyy tosi nätisti vaikka ympärillä pyörii paljon ihmisiä ja koiria, eikä "stressaa" vaikka  katsotaankin toisten menoa radalla- ihanaa! P:n agiharkat jatkuvat omalla pihalla keppien, minipuomin ja renkaan opettelulla sekä koulutuskentällä A:n ja oikeakokoisen puomin  sekä putken treenaamisella. Aidat mennään edelleen rimat maassa.  Niin - ja vaikka Pipsa on rauhallinen kisoissa- "saan" sen kuumenemaan harkoissa. Reilun viiden minuutin harkkaamisen jälkeen on pakko rauhoittaa tilanne, jotta tekeminen ei karkaa käsistä! 

Agiseurallamme on oma tokokoulutus joka keskiviikko. Olen päässyt kolmisen kertaa Pipsan kanssa mukaan sinne, kivaa vaihtelua "oikeaan" tokoon! Ihanat kouluttajamme keksivät kaikkea mukavaa tekemistä, kuten esim. koira jalkojen väliin, etutassut kenkien päälle ja sitten liikkeelleHymy.

Niin ja se lavakausi... korkattu on sekä Iitiän että viikko sitten Suikkalan lava. Viime sunnuntaina oli kuuma ihana kesäilta, Finkut soittivat taattua tanssimusiikkia! Ehkä sitä joskus oppisi liikkumaan agiradallakin vai pitäisikö pyytää Finlanders soittamaan taustalle kun suorittaa rataa Nauru....1244308518_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pipsa ja Nalle

 

 

1244308467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

....kisojen jälkeen.......