Olisihan se pitänyt arvata, ettei kaikki mene niin kuin pitäisi. Jo maanantaina aloin epäillä, ettei ilmoittautumiseni kisoihin ollut onnistunut ja torstaina asia varmistui - Hermanni ei ollut mini 3:n listalla. No onneksi Topran Sami antoi meille luvan tulla kisaamaan, olihan ilm.maksu kuitenkin suoritettu ajallaan. En ymmärrä, mikä tuossa Sagin ilmoittumisjärjestelmässä menee pieleen, tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun en onnistunut lähettämään ilmoittautumista.

Sunnuntaina oli ihana aurinkoinen päivä. Hermanni radat oli alunperin klo 17.40 ja 19.00, mutta kisa-aikataulut ollivat loppujen lopuksi puolituntia etuajassa Nauru. Salme Mujusen radat oli taas kerran omanlaisia; vain yksi kontaktieste (A) ja kolme putkea ja aita-pujottelua. A ja B radat mentiin samoilla esteillä mutta eri järjestyksessä.

B-rata oli ensin; A-este oli jo toisena -suoraan aidan jälkeen - ja Hermanni veti ohi! Sain sen menemään toisella yrittämällä A:lle , mutta sitten sähellettiin loppu niin että hylky oli tuloksena. Varmaan oma liikkumiseni kisoissa vie H:n ohi kontaktiesteen, joten A-radalla annoin H:n mennä minun edellä ja A onnistui! Vedimme puhdasta rataa kepeille asti, mutta liian tiukka veto kostaantui keppien aloittamisella väärältä puolelta - siitä vitonen. Mutta tulos saatiin ja sijoitus 6. /23!!!! Olen tyytyväinen itseeni ja pieneen koiraan Hymy

 

Piiperoinen oli taas seuraneitinä mukana. Maneesissa tapasimme mm. auspai Elsan. Pipsa käyttäytyi hienosti, vaikka ääntä, koiria ja ihmisiä oli paljon ympärillä. Lopuksi Pipsa pääsi kirmaamaan borcol Ginnyn kanssa raviradan viereen auratulla uralla. Ja vauhtia riitti! Valitettavasti nyt ei ollut kameraa mukana, mutta ehkä sitten Pyhtäällä tämän kuun lopussa, jolloin Hermanni kisaa kolme rataa.