Lokakuun viimeisenä viikonloppuna suuntasin Riitan kanssa Kuopioon kisaamaan neljä minikolmosten rataa! Riitalla oli mukana Siiri ja Wiima (kääpiöpinserit).

ACE:llä on ns.puolilämmin halli tekonurmipohjalla: Itseasiassa aika mukava paikka kisata loppusyksyllä :)

Hermannin ensimmäinen agirata lähti sujumaan tosi vauhdikkaasti, tein jopa kaksi "persjättöä" , jota en ole tähän mennessä edes osannut/uskaltanut kokeilla. Mutta sitten A:n alla oleva putki yllätti - Hermannille tuli kaksi kielto tuolta putkelta! En ymmärrä vieläkään, miksi H ei mennyt putkeen, kun se muuten "uppoaa" vääriinkin putkiin! No joka tapauksessa tulos 10, aika - 0,89 ! Siis kielloista huolimatta alle ihanneajan - mitä tuo rata olisikaan ollut ilman niitä virheitä?!

Toiselta agiradalta saatiin sitten 0-tulos, vaikka radan alussa A:n jälkeen Hermanni meinasi karata käsistä. Muuten rata oli hyvä: tulos 0, aika -5.15 ja sij. 7./18. Sitten olikin hypärit jäljellä. Eka radalla vein H:n liian voimakkaasti kepeille ja se aloittu kepit väärältä puolelta. Ja sitten yhden aidan kierto epäonnistui ensin -Hermanni kiersi koko aidan! Tulos: 10, aika +2,48 eli 12, 48.

Viimeinen rata sitten taas lennettiin, mukava hypäri. Tulos: 0, aika -4, 89 ja sij, 8/14. Yllättävän mukavat kisat ja neljä tulosta!

Viime viikonloppuna 6.11. Imatran Kennelkerho järjesti agikisat ratsastusmaneesissa. Ilmoitin kisoihin sekä Pipsan että Hermanni, joten oli kisoissa aamu yhdeksästä ilta kuuteen - no kävin välillä kotona vaihtamassa koiran :)

Salonen oli tehnyt ykkösille perus tavallisen agi- ja hyppyradat. Agirata oli ensin. Pipsa ei kestä lähtötilanteessa yhtään paikallaan, mutta onneksi rata oli sellainen, että pystyin lähtemään Piin kanssa yhtä aikaa. Radalta tuli yksi kosketusvirhe, kun P kuumeni. Sitten kepeillä hölmöilin: tuttu keppikulma, mutta Pii meni aina väärältä puolelta pujotteluun. Vasta kolmannen kiellon jälkeen kokeilin eri ohjausta - ja sitten kepit meni tietysti upeasti. Mutta radalta siis Hyl.

Ykkösten hypäri oli kiva. Tuo Piin kuumeneminen taas aiheutti yhden kosketusvirheen. A:n jälkeiseltä aidalta kielto ja lopussa tippui yksi rima. Muuten Pii eteni hyvin ja haki esteitä (irtosi). Joten saatiin tulos! Piin aika on aika hyvä - kunhan vaan saan sen muuten "ruotuun", niin LadyPorsche (seurakavereitteni antama nimitys Piille) kyllä kulkee!

Hermannin radoilla tuomarina oli Minna Räsänen. Radat vaativat hyvää ohjausta, mutta olivat myös vauhdikkaita. Hermanni hypäri oli kiva - voi että tuon pikkusheltin kanssa on ihana kisata! Agirata meni myös muuten hyvin, mutta sinne tuli yksi virhe - putki väärästä päästä.

Päästiin pitkästä aikaa palkinnoille. Mutta IKK:n palkinto minikoiralle :(

No joo.......Pipsahan tuon palkinnon otti.