Piiperoinen pääsi eilen eka kerran harjoitushalliimmme. Ensin kierreltiin katsomassa esteitä hihnassa, sitten Pipsa sai katsella paikkoja irrallaan; reipas tyttö! Olin yksin ja huomasin pian, että apuohjaajasta olisi kyllä apua nuoren koiran opettamisessa esteille :)  Mutta putki harjoitus sujui yllätävän hyvin alku hankaluuksien jälkeen. Kun Pipsa keksi namilautasen putken toisessa päässä, homma toimi. Puomin alastulolla syötiin makkaraa  -Pipsan mielestä varmaan kumma paikka seisoa - ja esteen siivekkeen kiertäminen käsi-makkara-ohjauksella meni hyvin.

Hermanni pääsi halliin sitten Pipsan jälkeen, - ja voi miten pieni koira oli innoissaan (milloinkohan olen viimeeksi treenannut sen kanssa). Aluksi keppien pujotteleminen ei liika innokkuuden vuoksi oikein sujunut, kaksi viimeistä jäi pujottelematta, mutta sitten kun enin riehakkuus tasottui, kaikki meni hienosti. Pienellä radan pätkällä oli kaikki kontaktiesteet (alastulot namilautasella varmistettuna), myös keinu. Yhdelläkään esteellä ei ollut mitään ongelmia ja Hermannin vauhti huiman tuntuinen :) Ihanaa!

Ai niin; Piiperoinen painoi tänä aamuna 15,4 kg ja täyttää huomenna 20 viikkoa. Nyt painon nousua oli vain 200 g viikossa.

2079683.jpg2079684.jpg2079685.jpg

Kun on yksin ja kamerana vain kännykkä niin kuvien laatu sen kun huononee........mutta kai niistä jotain näkee....:)