Imatran Toko Team järjesti  pitkästä aikaan jäsenilleen möllitokokilpailun ( http://yhdistykset.ekarjala.fi/tokoteam/index.htm )

Tasot olivat mölliluokka - sai palkata välillä, paikallaan makaaminen: lyhennetty aika ja matka, ei irti seuraamista + "lempeä arvostelu"   - sekä alokasluokka. Tuomarina Pauli Härkönen. Joten ilmoitin Pipsan mölliluokkaan ja Hermannin alo:n.

Hermanni oli hermanni; ne mitä normaalisti osataan tosi hyvin (kuten luoksetulo) ei osattu sinnepäinkään . Ja ne mitkä ovat ns. heikkoja kohtia, olivat nyt tosi heikkoja kohtia! Eli H ei kestä "palkkaamattomuutta" .....

Hermannin tulos:

luoksepäästävyys 10, paikallaan makaaminen 0, seuraaminen kytkettynä 7,5, seuraaminen taluttimetta 7, maahanmeno 5,5, luoksetulo 6, seisominen 0, vapaahyppy 9, kokonaisvaikutus 8,5.

Yhteensä: 108,5 ja sijoitus 4./4.

Ainut positiivinen asia oli tuo vapaahyppy - koko talvi sitä harjoiteltiinkin ettei tarvitse antaa tuplakäskyä!

Sitten Pipsan tulos mölliluokassa ( en aikonut ensin edes kokeilla koko juttua ):

luoksepäästävyys 10, paikallaan makaaminen 9, seuraaminen kytkettynä 10, maahanmeno 6, luoksetulo 10, seisominen 7, vapaahyppy 9,5, kokonaisvaikutus 9.

Yhteensä: 141/160, sijoitus 2./7

Tosi hyvä harjoitus minulle kilpailutilanteen kaltaisesti järjestettynä, koska minulla ei ole tässä lajissa kokemusta virallisista kilpailuista. Ja vaikka kyse oli vain epävirallisesta kilpailusta, niin pieni jännitys tuntui silti.....