Viikko sitten maanantaina täällä Etelä-Karjalassa satoi ensilumi. Pihallani oleva noin 70-vuotias talviomenapuu sai lumisateesta osansa ja toinen puoli siitä "romahti" alas. Onneksi löytyi avulias naapuri, joka raivasi kaatuneen puunhaaran ja vei siitä syntyneet roskatkin pois . Kiitos! Itse en olisi mahtanut kaatuneelle puulle mitään, sillä en omista moottorisahaa ja pojistanikaan ei olisi ollut paljonkaan apua, sillä Teemulla on edelleen kauluri käytössä.

No lumet sulivat viikon puoliväliin mennessä ja eilen sunnuntaina oli Wuoksen Agility Urheilijoiden seuramestaruuskisat, tuomarina LAU:n Anne Topra. Harmi vaan, että minikoirien ohjaajaista lähes kaikki olivat pois! Ilkeitä nuo työesteet No Tanja antoi minulle hyvän vastuksen lainakoiran kanssa. Hermanni nimittäin meni radan todella vauhdikkaasti, niin vauhdikkaasti, että loikkasi puomin alastulokontaktin. Mieletön aika, mutta se vitonen

Ja Tanja teki puhtaan radan, joten Hermanni oli toinen. Mutta kaikenkaikkiaan olin tosi tyytyväinen H:n menoon; reiluun kuukauteen ei ole edes harjoiteltu ja koira oli upeassa vedossa, ihana viedä :)

Ja tässä osa seuramestareista ja muista palkituista: kuvaan järjesty....

Tässä olemme

Ja sitten ....taas maanantai ja lunta! Onneksi eilen ei satanut :)