Viime viikonloppu meni kirjaimellisesti tanssien! Lauantai-iltana kolmisen tuntia lavatanssia ja sunnuntaina 2,5 tuntia tangoa ja reilu tunti fuskua harjoituksissa. Jos tämä ei paranna liikkumistani agilityssa niin mikä sitten :)

Aika menee vauhdilla. Pipsa täyttää tänään jo 15 vk, yhteiselämää ollaan harjoiteltu pari kuukautta. Yöt Pipsa nukkuu hyvin; sänkyni alla tai omassa pedissään. Muutama minuutti ennen kellon soittoa Pipsa hyppää sängyn reunaa vasten ja herättää minut - mihin herätyskelloja tarvitaan, kun on koiranpentu????

Päivät menee arkitottelevaisuuden opettelussa, Pispa on aika sisukas neiti yrittämään ja kokeilemaan esim. saako hihnaa purra. Tiistai-iltana käydään TokoTeamin harkoissa kokeilemassa miten kotona opetellut asiat toimivat muiden koirien parissa. Automatkustelu menee todella hyvin, uusi häkki on mahdollistanut kummallekin koiralle oman rauhan autossa.

 Ja tässä neitokaisen strategiset mitat tällä hetkellä: painoa 11,5 kg ja säkä noin 40 cm, eli medimitoissa ollaan jo:). Hermanni ei enää pärjää nahistelussa; n. 8 kg ja 35 cm.

1992018.jpg1992027.jpg1992033.jpg

Ja tässä vielä kuvia viime viikon "valtataistelusta" - aiheena oli kongin valtaus.....
1991983.jpg1991991.jpg1992000.jpg
                                                                                                                   Ja näin siinä sitten kävi.......