Kylläpäs Piiperoinen yllätti minut taas kerran, positiivisesti :) ;

Kävin vetämässä kilpailijoiden treenit eilen  ja menin jo hyvissä ajoin hallille, että ehdin hieman harjoitella Pipsan ja Hermannin kanssa ennen muita. Viikko sittenhän Pipsa oli hallissa eka kerran ja harjoittelimme putkea namilevyn avulla. Nyt mietin, kuinkahan onnistun saamaan levyn paikalleen putken toiseen päähän ja lähetetty Piiperoisen putkeen, kun tämä neitokainen sukelsi putkeen ilman mitään käskyä - ja tuli toisesta päästä ulos ihmettelemään missä se makkara on ! :)

Jätin namilevyn pois, otin narulelun avuksi ja ohjasin Pipsan suoraan pitkään (tummansiniseen!) putkeen sekä oikealta että vasemmalta - ja palkkasin sen kun se kääntyi minuun päin putkesta ulos tultuaan. Harjoitus meni tosi hyvin.

Sitten minuun iski kai "ahneus" kun pitkä suoraputki meni noin hyvin: Keltainen putki oli aika laajassa kaaressa valmiina ja kokeilin onnistuisikohan sekin - ja eikös Pipsa pienen epäröinnin jälkeen pyyhkäisi myös mutkalla olevan putken! Reilut palkkaukset putken ulostulossa ja kolme kertaa kaariputken läpi :) 

Puomi alastulolla Pipsa seisoi tosi upeasti; etutassut maassa, takatassut kontaktilla ja malttoi odottaa että levylle tulee lisää makkaraa. Lopuksi vielä kierrettiin muutama siiveke käsi-makkara ohjauksella. Kaikki mitä viime kerralla kokeiltiin eka kerran onnistui nyt yli odotusteni. Kun vain malttaisi lopettaa ajoissa....

Hermannin kanssa tein 15 esteen radan, jossa oli namilevyt puomilla ja A:lla. Muuten homma toimi hyvin, mutta kovasta vauhdista ohjaus oikeaan putken suuhun tökki; olin hidas ja käskytys myöhässä. Sitä jouduin harjoittelemaan useita kertoja ennenkuin sain Hermanniin kontaktin ajoissa ja kääntymään  oikeaan suuntaan. Se oma liikkuminen....... :(

Tänään pääsemme jo iltapäivällä halliin ja saamme sinne seuraa Fredistä ja Riinasta. Yritän ottaa siellä muutaman kuvan, toivottavasti ne onnistuisivat.

Ja tässä pari kuvaa!

2101952.jpg

2101956.jpg

Kiitos Terhille kuvausavusta :) ja Sannalle avustamisesta :)

Lisänä eiliseen Pipsa harjoitteli tänään myös "lankulla kävelyä"  eli vanhan keinun lauta oli maassa ja sitä pitkin mentiin muutamia kertoja. Kertauksena putki, aita-putki avustajan kanssa (aita ilman rimaa), puomin alastulo avustajan kanssa ja siivekkeiden kiertämistä. Lopuksi Pipsa pääsi leikkimään läheisessä metsässä Fredin ja Rukan kanssa :)